Rent-a-car

Inchirieri masini Piatra Neamț

 

Autonom Rent a Car Piatra Neamț

Autonom Rent a Car Piatra Neamt ofera servicii de inchirieri auto in judetul Neamt.

Infiintata in ianuarie 2005, agentia de inchirieri masini Piatra Neamt va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Piatra Neamt.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Adresa Strada Fermelor 4, Piatra Neamț 610145, Romania
Rezervari

0233 229 126

0748 223 022

Email neamt@autonom.ro
Website autonom.ro

 

Descoperiti Piatra Neamt

Pentru a va valorifica la maximum timpul, apelati la agentia de inchiriere masini din Piatra Neamt, unde veti gasi cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica sau pentru un microbuz, ca sa petreceti impreuna cu familia si prietenii o zi in centrul orasului.

Odata ce ati intrat in posesia autoturismului dorit, vizitati Curtea si Biserica Domneasca, ansamblu arhitectural ctitorit de Stefan cel Mare in perioada 1468-1475.

Inchirieri masini in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini ale agentiei rent a car Autonom Piatra Neamt. Conduceti 50 de km pana la Izvorul Muntelui, cunoscut si sub numele de Lacul Bicaz, un lac de acumulare format pe Bistrita, care a permis dezvoltarea unei atractive oferte de servicii de agrement in zona. De exemplu, va puteti plimba cu vaporasul sau inchiria salupe. De asemenea, merita sa vizitati Rezervatia de zimbri Dragos Voda si Manastirea Neamt.

Centre inchirieri masini Piatra Neamt

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. Va asteptam la sediul agentiei Autonom de inchiriere masini Piatra Neamt, aflat la intrarea sudica in oras, pe str. Fermelor.

Inchirieri masini cu sofer

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta din Piatra Neamt spre alt oras sau invers, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil pe intreg teritoriul Romaniei.


Euro Cars

Cauti masini de inchiriat? EuroCars va prezinta cele mai bune servicii de inchiriere masini la preturi avantajoase. Foloseste filtrele de mai jos pentru a alege perioada de inchiriere si caracteristicile autoturismului dorit din parcul de inchirieri auto Piatra Neamt. Profita acum si alege oferta de autoturisme potrivita cerintelor tale!

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Telefon (+4) 0727 37 37 99
Fax (+4) 0318 14 57 83
Email office@eurocars.ro
Website eurocars.ro

 


AutoBoca Rent-a-car Piatra Neamt

(004) 0733 508 484

Promotor Rent-a-car Piatra Neamt

(004) 0734 403 403

RCC Inchirieri auto Piatra Neamt

(004) 0742 958 031

Inchirieri masini Piatra Neamt

(004) 0733 311 177